Cioloş: aşteptările cetăţenilor vizavi de USR au fost mari, am decontat o parte din nemulţumiri

Aşteptările cetăţenilor faţă de USR au fost foarte mari şi multă lume nu e mulţumită de ceea ce partidul a reuşit să facem în perioada în care a fost la guvernare, a declarat miercuri Dacian Cioloş, preşedintele USR, comentând scăderea partidului în sondajele de opinie.

386 afișări
Imaginea articolului Cioloş: aşteptările cetăţenilor vizavi de USR au fost mari, am decontat o parte din nemulţumiri

„Este clar că aşteptările cetăţenilor vizavi de USR au fost foarte mari şi multă lume nu e mulţumită de ceea ce am ruşit să facem în cele opt luni în care am fost la guvernare, chiar dacă noi avem argumente pentru fiecare lucru pe care am fi vrut să-l facem dar nu am putut să-l facem. E cert că o parte din cetăţeni consideră că şi USR are o parte de vină pentru faptul că s-a destrămat coaliţia cu PNL şi că PNL e acum la guvernarre cu PSD....USR a decontat o parte din nemulţumiri şi este momentul să ne facem şi noi o analiză a ceea ce s-a întâmplat şi mai ales să ne pregătim pentru ceea ce urmează”, a spus Cioloş, la un post de televiziune.

Preşedintele USR crede în continuare că USR este o alternativă pentru „cei care dincolo de emoţie şi dincolo de promisiuni deşarte îşi doresc o reformre a României”.

„USR este prins între partidele vechi care acum sunt la guvrnare şi care în toamnă au plătit sume imense pentru propagandă, lucru care se vede parţial şi în rezultatele din sondaje, şi AUR, un partid care speculează emoţiile oamenilor şi care vine cu un discurs suveranist care, dacă continuă aşa, riscă să ne scoată din Uniunea Europeană”, a adăugat Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici