Cioloş cere electoratului să trateze "cu cea mai mare responsabilitate" alegerile locale

Premierul Dacian Cioloş a făcut vineri apel la electorat să trateze cu "cu cea mai mare responsabilitate" alegerile, să opteze pentru oameni în care "au într-adevăr încredere" şi să le dea legitimitate pentru a discuta cu Guvernul şi investitorii proiecte de dezvoltare.

276 afișări
Imaginea articolului Cioloş cere electoratului să trateze "cu cea mai mare responsabilitate" alegerile locale

Cioloş cere electoratului să trateze "cu cea mai mare responsabilitate" alegerile locale (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Guvernului a transmis acest mesaj în prima zi a campaniei electorale, în dialogul pe care-l avea cu participanţii la conferinţa pe teme europene Eurosfat.

"Cu ocazia asta lansez şi un mesaj, pentru că suntem în campanie electorală, şi sper ca locuitorii comunităţilor locale, a comunelor, a oraşelor, să trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri pentru că Guvernul, ori care ar fi el, cu cei pe care locuitorii îi aleg va trebui să discute şi să găsească soluţii şi atunci cu atât mai mult trebuie să aleagă oamenii în care într-adevăr au încredere şi oameni cărora să le dea într-adevăr, prin vot, legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locală atât cu Guvernul, cât şi cu mediul economic, pentru că dezvoltarea unei comunităţi nu se face doar cu bani de la Guvern, ci se face şi cu investiţii", a spus Cioloş.

Premierul a subliniat faptul că Guvernul actual "va da tot concursul" pentru a atrage investiţii româneşti şi străine, dar aceasta înseamnă şi o implicare a colectivităţilor locale.

"Dezvoltare locală înseamnă mai mult decât decât compensaţii (de la Guvern-n.r.), înseamnă şi o viziune la nivel local şi sper să vedem această viziune cât mai bine definită după alegeri", a conchis Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici