Cioloş, despre atacul informatic asupra Parlamentului European: Atât poate un regim criminal

„Atât poate un regim criminal: să ameninţe şi să atace pe oricine are sau îşi doreşte libertate şi democraţie”, afirmă eurodeputatul Reper Dacian Cioloş, despre atacul informatic asupra Parlamentului European. El afirmă că atacul are loc în ziua în care PE a numit Rusia stat sponsor al terorismului

351 afișări
Imaginea articolului Cioloş, despre atacul informatic asupra Parlamentului European: Atât poate un regim criminal

Cioloş, despre atacul informatic asupra Parlamentului European: Atât poate un regim criminal

„Am votat astăzi rezoluţia prin care numim Rusia stat sponsor al terorismului şi de câteva ore serviciile informatice ale Parlamentului European sunt supuse unui atac informatic. Atât poate un regim criminal: să ameninţe şi să atace pe oricine are sau îşi doreşte libertate şi democraţie”, afirmă Dacian Cioloş, eurodeputat REPER, despre atacul informatic asupra Parlamentului European.

Parlamentul European a fost lovit de un atac cibernetic, au declarat oficiali, la câteva ore după ce a votat pentru declararea Rusiei drept stat sponsor al terorismului.

Jaume Duch, un purtător de cuvânt al parlamentului UE, a declarat că site-ul acestuia a fost indisponibil din cauza unui atac DDOS (distributed denial-of-service).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici