Cioloş i-a spus comisarului UE pentru Industrie că România e interesată de Grupul GEAR 2030

Premierul Dacian Cioloş a subliniat în cadrul discuţiei cu comisarul UE pentru Industrie, Elżbieta Bieńkowska, importanţa facilităţilor pentru producţia de componente auto existente în România, reafirmând interesul pentru activitatea CE privind Grupul la nivel înalt pentru industria auto GEAR 2030

675 afișări
Imaginea articolului Cioloş i-a spus comisarului UE pentru Industrie că România e interesată de Grupul GEAR 2030

Cioloş i-a spus comisarului UE pentru Industrie că România e interesată de Grupul GEAR 2030

Premierul Dacian Cioloş împreună cu vicepremierul Costin Borc au primit, joi, la Palatul Victoria, vizita comisarului european pentru Industrie şi Piaţa internă, Elżbieta Bieńkowska, iar principalele teme de discuţie au vizat ''obiectivul Guvernului de îmbunătăţire a climatului investiţional şi măsurile avute în vedere pentru a asigura predictibilitatea, transparenţa şi stabilitatea mediului de afaceri în România'', informează Guvernul.

Sursa citată arată că premierul Dacian Cioloş "a subliniat importanţa facilităţilor pentru producţia de componente auto existente în România şi a reafirmat interesul pentru activitatea Comisiei Europene privind Grupul la nivel înalt pentru industria auto GEAR 2030".

O altă temă a discuţiei a reprezentat-o identificarea celor mai bune măsuri pentru sprijinirea industriei siderurgice europene.

"Premierul Dacian Cioloş şi comisarul european Elżbieta Bieńkowska au discutat, de asemenea, despre importanţa îmbunătăţirii sistemului de achiziţii publice pentru o creştere economică durabilă şi a proiectului de digitalizare a industriei. România apreciază sprijinul Comisiei Europene în stabilirea unei strategii naţionale în domeniu şi în transpunerea reglementărilor europene", mai precizează Guvernul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici