Cioloş, înainte de întâlnirea cu liderii PNL şi UDMR: „E nevoie să avem multă înţelepciune”

Premierul deemnat, Dacian Cioloş, a transmis, miercuri, un apel la înţelepciune pentru partenerii din PNL şi UDMR, ţinând cont de faptul că momentul „excepţional” cere soluţii excepţionale.

204 afișări
Imaginea articolului Cioloş, înainte de întâlnirea cu liderii PNL şi UDMR: „E nevoie să avem multă înţelepciune”

Cioloş, înainte de întâlnirea cu liderii PNL şi UDMR: „E nevoie să avem multă înţelepciune”

Premierul desemnat a postat, miercuri, un apel la înţelepciune, în timpul discuţiilor cu liderii UDMR şi PNL.

„Ne găsim într-un moment excepţional, care cere soluţii excepţionale. Nu intru la aceste discuţii cu liderii PNL şi UDMR gândindu-mă la ce pot obţine eu de la partenerii noştri, ci la ce le pot oferi ei cetăţenilor României. Astăzi, e nevoie să avem multă înţelepciune”, este mesajul lui Dacian Cioloş.

Premierul desemnat se întâlneşte miercuri cu liderii PNL şi UDMR, Florin Cîţu şi Kelemen Hunor, pentru a încerca să formeze noul guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici