Cioloş: Nivelul redevenţelor trebuie să fie avantajos pentru stat, dar să nu descurajeze companiile

Premierul Dacian Cioloş şi-a propus să lanseze o dezbatere publică asupra nivelului redevenţelor şi în opinia sa trebuie plecat de la un calcul care să aibă în vedere ce e cel mai avantajos pentru stat, dar în acelaşi timp să nu descurajeze companiile din domeniu să investească.

460 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Nivelul redevenţelor trebuie să fie avantajos pentru stat, dar să nu descurajeze companiile

Cioloş: Nivelul redevenţelor trebuie să fie avantajos pentru stat, dar să nu descurajeze companiile

Şeful Executivului a făcut aceste afirmaţii joi seara, la Realitatea TV, în contextul în care moderatorul l-a întrebat ce intenţie are Guvernul în privinţa redevenţelor.

"E pregătit un proiect vizavi de redevenţe în Ministerul Finanţelor, el ar fi trebuit să intre deja în dezbatere publică, după câte ştiu, în urmă cu ceva vreme şi a tot fost amânat. Ceea ce ne propunem să facem este cel puţin să lansăm dezbaterea publică vizavi de această creştere a redevenţelor şi în acelaşi timp să ne facem şi nişte calcule şi să vedem care e momentul cel mai oportun şi care e baza de calcul de la care pornim ca să vedem cum e cel mai avantajos atât pentru stat, dar să facem în aşa fel încât să nici nu descrajăm companiile respective să continue să investească, însă discuţia, e clar, trebuie să înceapă asupra acestui lucru", a spus Cioloş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici