Cioloş: Nu putem spune că vaccinarea merge bine când suntem la 30 şi ceva la sută

  • Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, marţi, că nu s-ar putea spune că vaccinarea merge bine, cât timp România a imunizat puţin peste 30 la sută din populaţie.
  • Fostul premier a transmis că el s-a vaccinat cu Johnson&Johnson.
461 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Nu putem spune că vaccinarea merge bine când suntem la 30 şi ceva la sută

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cioloş a spus că încă de la început campania de vaccinare a fost asumată de premierul Florin Cîţu, cu echipa sa directă. El a amintit că a discutat cu Cîţu la preluarea mandatului să o preia, din nou, Ministerul Sănătăţii, dar „s-a insistat să rămână”.

„Vaccinarea nu putem spune că merge bine când suntem la 30 şi ceva la sută. Au tot fost discuţii, colegii din Guvern şi-au exprimat punctele de vedere, important acum e să progresăm şi cu vaccinarea şi să avem elemente cât mai certe legat de toate formele de imunizare, să ştim cum întâmpinăm acest nou val, valul patru provocat de această mutaţie Delta”, a spus Dacian Cioloş, la Digi 24.

Cioloş a mai spus că el s-a vaccinat cu ser Johnson&Johnson şi a trecut şi prin boală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici