Cioloş: PSD şi PNL şi-au dat mâna în Parlamentul European ca să elimine reformele din regulile PNRR

Europarlamentarul Dacian Cioloş îi acuză pe reprezentanţii PSD şi PNL că şi-au dat mâna în Parlamentul European reuşind astfel să şteargă condiţionarea alocării banilor din PNRR pe angajamentele de îndeplinire a reformelor naţionale asumate.

405 afișări
Imaginea articolului Cioloş: PSD şi PNL şi-au dat mâna în Parlamentul European ca să elimine reformele din regulile PNRR

Liderul Reper a transmis un mesaj pe Facebook despre reformele impuse României prin PNRR.

„Pentru România, nevoia de reformă nu e un moft. Reformele de care România are nevoie - şi sunt amânate de mulţi ani - nu sunt puse în PNRR ca să ne încurce, ci să ajute statul român să evolueze pentru a servi cetăţenii cât mai cinstit, eficient şi corect. Reformele puse în PNRR au fost gândite ca să avem certitudinea că banii investiţi prin acest plan de redresare ne duc spre prosperitate, spre modernizare a statului, a relaţiei cu antreprenoriatul, altfel vor ajunge, la fel ca alte miliarde din fonduri europene, cheltuite degeaba”, a scris Dacian Cioloş pe reţeaua de socializare.

Cioloş îi acuză pe europarlamentarii PSD şi PNL că au eliminat reformele din condiţiile impuse prin PNRR.

„PSD şi PNL şi-au dat mâna ieri în Parlamentul European şi „au reuşit” să şteargă condiţionarea alocării banilor din PNRR pe angajamentele de îndeplinire a reformelor naţionale asumate. Prin acest gest, partidele de la guvernare vând din nou viitorul României şi al românilor pentru un câştig pe termen scurt, care este iluzoriu. Reformele înseamnă pensii distribuite echitabil, digitalizarea statului, un sistem de educaţie şi altul de sănătate care să folosească banii eficient, o justiţie independentă şi mai eficientă pentru cetăţean şi mediul economic”, a precizat Dacian Cioloş.

Tema va fi supusă dezbaterii în plenul Parlamentului European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici