Cîţu, apel către direcţiile de sănătate publică: „Măştile să ajungă în şcoli. Dacă este nevoie, mai suplimentăm”

  • Premierul Florin Cîţu le-a transmis, duminică, reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică din ţară să se asigure că măştile pentru protecţia copiilor vor ajunge în şcoli.
  • Cîţu a spus că îşi doreşte menţinerea anului şcolar cu prezenţă fizică.
231 afișări
Imaginea articolului Cîţu, apel către direcţiile de sănătate publică: „Măştile să ajungă în şcoli. Dacă este nevoie, mai suplimentăm”

Cîţu, apel către direcţiile de sănătate publică: „Măştile să ajungă în şcoli. Dacă este nevoie, mai suplimentăm”

Premierul a spus, duminică, în şedinţa cu reprezentanţii DSP-urilor din ţară că e importantă ziua de 13 septembrie, pentru că începe anul şcolar cu prezenţă fizică .

„Este foarte important ca siguranţa copiilor să fie în prim plan şi de asta trebuie să vedem dacă mai e ceva de făcut. Avem câteva excepţii pentru prezenţa fizică (cazul celor 2.400 de elevi din 12 localităţi unde rata de infectare este peste 6 la mie – n.r.). Vreau să menţinem anul acesta cu prezenţă fizică şi de aceea vreau să ne asigurăm că regulile pe care le-am stabilit sunt respectate în fiecare zi”, a spus Cîţu.

Premierul le-a transmis celor din DSP-uri că măştile trebuie să ajungă la copii, în şcoli.

„Măştile, cei de la DSP: trebuie să fie în stocuri şi să ajungă la şcoli. Avem destule măşti în acest moment. Dacă este nevoie vom mai suplimenta”, a mai spus Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici