Cîţu: Coaliţia nu scârţâie. Discuţii vor exista tot timpul, chiar şi în acelaşi partid

  • Premierul Florin Cîţu spune că nu sunt probleme în coaliţie şi că, deşi obiectivele sunt diferite, principiile sunt aceleaşi.
  • „Discuţii vor exista tot timpul, chiar şi în acelaşi partid”, a spus premierul.
90 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Coaliţia nu scârţâie. Discuţii vor exista tot timpul, chiar şi în acelaşi partid

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întrebat, la Digi 24, dacă scârţâie coaliţia, premierul Florin Cîţu a răspuns: „În niciun caz. Este o coaliţie în care sunt diferite obiective, dar aceleaşi principii până la urmă. Nu mă deranjează că sunt discuţii. Ştiţi bine cât am stat noi să facem bugetul, în coaliţie, dar a ieşit un buget foarte bun până la final. Avem un buget foarte bun în care toate ministerele şi-au primit exact ce îşi doreau pentru a avea investiţii. Discuţii vor exista tot timpul, chiar şi în acelaşi partid”.

Premierul a amintit că anul trecut, când era la guvernare Partidul Naţional Liberal, bugetul, rectificările bugetare erau lucrurile cele mai complicate.

„E complicat să îi faci fericiţi pe toţi, dar până la urmă veneam cu o soluţie şi mergeam mai departe. (...) Vă spun, asta am văzut şi anul trecut şi asta monitorizez şi acum, lupta nu este să faci bugetul, este implementarea bugetului”, a mai spus Cîţu.

Cîţu a mai spus că trebuie să fie înţeles că atunci când se face un buget cu deficit, trebuie luate resurse de undeva.

„Resursele le luăm din împrumuturi. Eu nu îmi permit să iau împrumuturi de pe piaţă ca la finalul anului să nu se execute bugetul, să îi dau înapoi. Presiunea este foarte mare pe miniştri să îşi execute bugetul”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici