Cîţu, despre certificatul verde: „Aş merge pe ideea de a-l folosi şi în magazine”

  • „Aş merge pe ideea de a folosi certificatul verde şi în magazine”, afirmă Florin Cîţu.
  • Premierul interimar precizează că decizia ar putea fi luată de Parlament, un proiect fiind în procedură parlamentară.
9899 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre certificatul verde: „Aş merge pe ideea de a-l folosi şi în magazine”

Cîţu, despre certificatul verde: „Aş merge pe ideea de a-l folosi şi în magazine”

„În acest moment eu cred că pasul următor este să cerem folosirea certificatului verde pentru circulaţie. Propunerea trebuie să fie cât mai rapidă”, afirmă Florin Cîţu după şedinţa de joi a Guvernului.

El spune că nu ar fi o restricţionare.

„Asta nu este restricţionare. Ar fi o triere. Dacă te vaccinezi, dacă ai trecut prin boală, dacă eşti testat... Deci sunt trei variante. Aş merge pe ideea de a folosi certificatul verde şi în magazine”, adaugă Cîţu.

Premierul interimar precizează că decizia urmează să fie luată de Parlament.

„Eu spun că aceasta ar una dintre cele mai bune măsuri, folosirea certificatului verde”, conchide Florin Cîţu.

CITEŞTE ŞI: Cîţu anunţă că nu ia în calcul carantina în Bucureşti şi Ilfov. „Discutăm despre introducerea certificatului verde pentru toate activităţile”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici