Cîţu, despre cumulul pensie-salariu: ”Sunt mulţi profesori sau medici tineri care vor să lucreze”

  • Florin Cîţu spune că prin introducerea interzicerii cumulului pensie-salariu nu se va crea o criză în domeniile sănătăţii sau educaţiei
  • Proiectul interzicerii cumulului pensie-salariu va fi depus în dezbatere publică luni sau marţi.
28428 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre cumulul pensie-salariu: ”Sunt mulţi profesori sau medici tineri care vor să lucreze”

Cîţu, despre cumulul pensie-salariu: ”Sunt mulţi profesori sau medici tineri care vor să lucreze”

Prin introducerea interzicerii cumulului pensie-salariu nu se va crea o criză în domeniile sănătăţii sau educaţiei, spune premierul Florin Cîţu, pentru că „sunt foarte mulţi profesori tineri sau medici care vor să lucreze”.

„Asta cu criza într-un domeniu, că păstrăm oameni la pensie este puţin exagerată. Nu cred că este vreun domeniu unde să existe o criză pentru că avem care fac un cumul al pensiei cu salariul. Aşa niciodată nu o să mai faci reformă”, afirmă, luni, Florin Cîţu, despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul.

El spune că proiectul interzicerii cumulului pensie-salariu va fi depus în dezbatere publică luni sau marţi.

Întrebat ce se va întâmpla în domeniul medical, Cîţu a răspuns: „Sunt foarte mulţi profesori tineri sau medici care vor să lucreze”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici