Cîţu, despre PNRR: ”Nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, ci e o remodelare a planului”

„Nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, pentru că nu e adevărat, ci e o remodelare a planului pentru a intra exact în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană”, spune premierul Forin Cîţu, ca reacţie la declaraţiile europarlamentarului Victor Negrescu.

304 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre PNRR: ”Nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, ci e o remodelare a planului”

Cîţu, despre PNRR: ”Nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, ci e o remodelare a planului”

„Este o negociere. Noi am prezetat un plan, Comisia Europeană a venit cu comentarii. Noi revenim la aceste comentarii. Eu nu aş spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, pentru că nu e adevărat. Nu are cum să se întâmple acet lucru. Cred că este vorba de a remodela ceea ce avem noi în planul nostru de redresare şi rezilienţă pentru a intra exact în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană. Nu văd aici nicio problemă”, spune Florin Cîţu.

Reacţia premierului vine după ce europarlamentarul PSD Victor Negrescu a spus că noua formă a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu a primit acceptul Comisiei Europene: „din păcate, avem un plan politizat cu finanţări distribuite pe criterii politice în interiorul guvernului în loc să vorbim de un plan naţional al României”.

La rândul său, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, susţine că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este în lucru, în plin proces de consultări cu Comisia Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici