Cîţu despre relaţia SUA-România în timpul administraţiei Biden: Va rămâne puternică

  • Florin Cîţu l-a primit pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, în vizita de rămas bun.
  • Premierul spune că David Muniz care va deveni însărcinat cu Afaceri, l-a asigurat că „relaţia SUA-România va rămâne puternică în timpul administraţiei Biden şi că vom întări Parteneriatul Strategic”.
461 afișări
Imaginea articolului Cîţu despre relaţia SUA-România în timpul administraţiei Biden: Va rămâne puternică

Cîţu despre relaţia SUA-România în timpul administraţiei Biden: Va rămâne puternică

„Astăzi (marţi - n.r.) l-am primit pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, în vizita sa de rămas bun. Ambasadorul a fost însoţit de adjunctul misiunii diplomatice americane, David Muniz, care va deveni însărcinat cu Afaceri odată cu părăsirea postului de către ambasadorul Zuckerman, pe 20 ianuarie 2020”, anunţă Florin Cîţu.

Premierul precizează că s-a discutat despre progresul realizat în cadrul relaţiei bilaterale de-a lungul ultimului an şi cooperarea continuă pe numeroase proiecte, inclusiv cel referitor la centrala nucleară.

„I-am mulţumit Ambasadorului pentru devotamentul arătat relaţiei dintre România şi SUA, şi l-am asigurat de o colaborare la fel de strânsă cu dl. Muniz. David Muniz m-a asigurat la rândul său că relaţia SUA-România va rămâne puternică în timpul administraţiei Biden şi că împreună vom întări Parteneriatul Strategic”, conchide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
zuckerman,
muniz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici