Cîţu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni

Premierul Florin Cîţu i-a trimis pe parlamentarii PSD să citească: „Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte”, a spus el, după ce social-democraţii au afirmat că nu au înţeles bugetul de stat pe anul 2021.

5476 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Nu a fost vorba despre buget aici. Cei care au discutat despre buget nu l-au înţeles. Promit că o să-mi iau eu din timp ca să vă educ. Mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, să vă ajut. În acelaşi timp vă spun ce vă tot spun de patru ani, de când sunt prin Parlamentul României - dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte. Cititul nu a omorât pe nimeni”, spune Florin Cîţu.

Discursul de final al premierului a creat rumoare în sala Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis premierului Florin Cîţu că în 10 minute cât a vorbit în plenul Parlamentului a împrumutat România cu 600 de mii de euro şi că, în mandatul său, „filosofia de viaţă” e că „nimic nu e gratis”: „Aţi dovedit că nici să mori nu e gratis!”, spune Ciolacu.

Deputaţii PSD l-au chemat în Parlament pe Florin Cîţu la o dezbatere cu tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici