Cîţu, încrezător: după 25 septembrie PNL va fi mai puternic şi va putea învinge PSD în 2024

  • După 25 septembrie, PNL va fi mai puternic şi va putea învinge PSD în alegerile din 2024, a declarat premierul joi, la un post TV.
  • Cîţu s-a declarat convins că va câştiga preşedinţia partidului la alegerile de sâmbătă, cu susţinerea a 40 de filiale.
112 afișări
Imaginea articolului Cîţu, încrezător: după 25 septembrie PNL va fi mai puternic şi va putea învinge PSD în 2024

După alegeri, ar putea începe negocierile cu USR PLUS, în vederea constituirii unei noi alianţe, cu condiţia ca partenerii să se îndepărteze de AUR, a declarat Cîţu.

„Scăpaţi de AUR şi discutăm”, a punctat premierul, precizând că îi este indiferent dacă vorbeşte cu Dan Barna sau cu Dacian Cioloş.

El s-a declarat convins că PNL va guverna până în 2024 şi că va implementa actualul program de guvernare, spunând că va căuta în Parlament susţinere la nevoie. „Nu cred că vor vota împotriva PNRR”, a spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici