Cîţu lansează o nouă acuzaţie: PSD negociază să-şi pună premier alături de USR şi de AUR

Social-democraţii negociază să-şi pună premier alături de USR şi de AUR, afirmă, miercuri seara, premierul Florin Cîţu: „Majoritatea care vrea să arunce ţara în aer - AUR, USR, PSD - negociază”.

868 afișări
Imaginea articolului Cîţu lansează o nouă acuzaţie: PSD negociază să-şi pună premier alături de USR şi de AUR

Cîţu lansează o nouă acuzaţie: PSD negociază să-şi pună premier alături de USR şi de AUR

„PSD negociază cu ei (USR PLUS - n.r..), pentru că asta se întâmplă. Vă spun eu - este ceea ce se întâmplă acum în Parlamentul României. Majoritatea care vrea să arunce ţara în aer - AUR, USR, PSD - negociază, pentru că altfel nu are cum să se întâmple. Credeţi că cei de la PSD vor da jos un guvern ca după aceea să stea să se uite din opoziţie? Nu, ei negociază să-şi pună premier alături de USR şi de AUR”, spune, la Digi24, premierul Florin Cîţu.

El afirmă că le-a transmis liderilor USR mesajul că „încă putem să mergem mai departe”.

„Trebuie doar să retragă această moţiune de cenzură. Pentru PNL o să fie foarte greu pe viitor să stea la aeeaşi masă cu cei care au dat jos guvernul condus de un premier liberal alături de AUR şi PSD, cei mai mari duşmani ai PNL”, adaugă Cîţu.

Premierul spune că liderii USR PLUS au legat aprobarea programului „Anghel Saligny” de desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), în contextul aproprierii congresului USR PLUS şi că aceştia au încercat să-şi şantajeze partenerii de coaliţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici