Cîţu participă la congresul UDMR, „un festival al democraţiei” şi îl compară cu al altor partide, „un festival al ridicolului”

  • Premierul Florin Cîţu a declarat înainte să intre în clădirea în care se organizează congresul UDMR că speră să asiste la un festival al democraţiei.
  • În alte partide este un festival al ridicolului, a adăugat Cîţu.
291 afișări
Imaginea articolului Cîţu participă la congresul UDMR, „un festival al democraţiei” şi îl compară cu al altor partide, „un festival al ridicolului”

Declaraţia a fost făcută vineri la Sângerorgiu de Mureş, unde are loc congresul UDMR.

La eveniment participă numeroşi lideri politici de la guvernare şi din opoziţie.

Aşteptăm să vedem un festival al democraţiei cu adevărat, pentru că în alte partide este un festival al ridicolului”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a mai spus că alegerile din cadrul Congresului PNL programat pe 25 septembrie nu vor fi amânate din cauza pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici