Cîţu spune că preşedinţii celor două Camere sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Ludovic Orban şi Anca Dragu, sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile, deoarece compensarea facturilor şi alte soluţii pentru iarnă nu pot fi implementate dacă va fi dat jos Guvernul, declară Florin Cîţu.

883 afișări
Imaginea articolului Cîţu spune că preşedinţii celor două Camere sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

Cîţu spune că preşedinţii celor două Camere sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile

„Avem mai multe soluţii, Legea consumatorului vulnerabil, şi îmi pare foarte bine că Parlamentul m-a ascultat şi a adoptat legea consumatorului vulnerabil, deşi am trimis-o acum câteva luni. Am vorbit şi de compensarea facturilor, ne uităm şi la alte soluţii pentru iarnă, dar să ştiţi că nu pot fi implementate dacă va fi dat jos Guvernul”, declară la Antena 3 Florin Cîţu.

Premierul spune că USR PLUS şi AUR „au hotărât să dea jos acest Guvern într-o criză”.

„Dacă merg mai departe cei de la USR, AUR şi PSD, trebuie să se gândească şi să se uite în ochii românilor şi să le spună că nu vor avea o soluţie până nu va fi un alt Guvern şi nu ştim când va fi un alt Guvern, pentru că ei au hotărât să dea jos acest Guvern într-o criză. La fel este şi cu campania de vaccinare. Ai nevoie de ordonanţă de urgenţă şi nu o poţi să dai dacă Guvernul pică. Cei care accelerează această moţiune fără a aştepta decizia Curţii Constituţionale, trebuie să ştie că sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla la iarnă cu facturile românilor. Acum, responsabili sunt cei doi preşedinţi de la Camera Deputaţilor şi Senat şi cei de la USR, AUR şi PSD“, conchide Cîţu.

Parlamentul a fost convocat joi pentru a fi citită moţiunea de cenzură.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a trimis încă de marţi moţiunea de cenzură către Guvern.

CITEŞTE ŞI: DOCUMENT Guvernul Cîţu atacă moţiunea USR PLUS – AUR la CCR: „Nu au fost respectate procedurile privind semnăturile şi comunicarea”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici