Cîţu: Toţi miniştrii trebuie să lucreze 24 de ore pe zi pentru că totul să fie perfect pe PNRR

Premierul Florin Cîţu a anunţat că le-a solicitat miniştrilor din cabinetul pe care îl conduce ca în următoarele zile să lucreze 24 de ore pe zi pentru a se asigura că totul este perfect pe PNRR. De asemenea, premierul a dezvăluit faptul că va participa la finala Cupei României la fotbal.

259 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Toţi miniştrii trebuie să lucreze 24 de ore pe zi pentru că totul să fie perfect pe PNRR

Premierul Florin Cîţu a făcut declaraţiile în cadrul unei conferinţe de presă.

„Am avut o discuţie cu miniştrii astăzi, trebuie să lucreze 24 de ore pe zi pentru ca totul să fie perfect pe PNRR. Tot cabinetul o să fie implicat”, a spus Florin Cîţu la finalul şedinţei de Guvern de joi.

Premierul a mai spus că toţi miniştrii vor ieşi în stradă pentru a impulsiona campania de vaccinare. De asemenea, Florin Cîţu a dezvăluit faptul că va participa la finala Cupei României la fotbal, primul meci cu spectatori.

„Campania de vaccinare continuă, tot cabinetul iese în strada pe 2 mai, o să fim prezenţi în toată ţara. Atunci se joacă şi finala Cupei României, o să ajung şi eu probabil pentru că joacă Craiova. Este primul eveniment sportiv unde o să avem spectatori şi nu vreau să-l ratez, începem să revenim la realitate”, a precizat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici