Ciucă dă asigurări: PNL continuă să susţină cota unică, noi nu susţinem introducerea de taxe şi impozite noi

„PNL continuă să susţină cota unică, noi nu susţinem introducerea de taxe şi impozite noi”, a spune premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL.

450 afișări
Imaginea articolului Ciucă dă asigurări: PNL continuă să susţină cota unică, noi nu susţinem introducerea de taxe şi impozite noi

„Am făcut menţiunea acum două zile - nu se discută despre impozitul progresiv. Nu există în momentul de faţă altă formulă de impozitare, ci există analize şi studii care se derulează în grupul de lucru înfiinţat la nivelul Ministerul Finanţelor. Odată ce vor finaliza aceste măsuri de optimizare fiscală, vom trece la etapele de consultqre cu instituţiile de specialitate, mediul academic, mediu de businnes, cu mediul asociativ, astfel încât să avem o decizie care să vină să sprijine tot ceea ce înseamnă atât colectarea banilor la bugetul de stat, cât şi sprijinul pe care trebuie să îl acordă mediului de afaceri, pentru că această creştere eocnomică se datorează în mare măsură dialogului pe care l-am avut cu mediul de afaceri, dialogului cu instituţile de specialitate şi de asemenea, dialogului cu investitorii romîni şi străini şi încrederii pe care am reşuşit să o dăm până acum că avem proiecte concrete, predictibilitate şi stabilitate în acest domeniu”, spune premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL.

El precizează că ”PNL continuă să susţină cota unică”

„Noi nu susţinem introducerea de taxe şi impozite noi”, a menţionat Ciucă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţa luni o „redimensionare” a impozitelor, „dar asta nu înseamnă că mărim taxele”. El pledează în continuare pentru introducerea impozitului progresiv: „Ne minţim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici