Ciucă, întâlnire cu grupul de lucru al Atlantic Council pentru Strategia Mării Negre

Premierul Ciucă s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu grupul de lucru al Atlantic Council pentru Strategia Mării Negre, condus de Richard Hooker. Şeful Guvernului a prezentat viziunea României privind importanţa strategică a Mării Negre, mai ales în contextul războiului din Ucraina.

120 afișări
Imaginea articolului Ciucă, întâlnire cu grupul de lucru al Atlantic Council pentru Strategia Mării Negre

Nicolae Ionel Ciucă, Facebook

„Salutând proiectul de lege bi-partizan introdus de senatorul american Jeanne Shaheen în Congresul SUA, prim-ministrul a oferit detalii privind priorităţile ţării noastre în regiunea Mării Negre, atât din perspectivă militară, precum şi economică”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Nicolae Ciucă a subliniat beneficiile aduse ţării noastre de Parteneriatul Strategic România-SUA, care a generat securitate şi prosperitate. De altfel, susţinerea publică a acestui parteneriat este constantă şi poziţionează România în rândul statelor europene cu cea mai puternică apreciere a relaţiei trans-atlantice, susţin reprezentanţii Guvernului.

„Oaspeţii americani au fost interesaţi de modalităţile concrete prin care poate fi consolidat şi extins Parteneriatul Strategic România-SUA şi au salutat rolul important pe care România şi l-a asumat, alături de comunitatea de valori occidentale, în sprijinirea Ucrainei şi a poporului ucrainean”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici