Ciuhandu: Demisia lui Miluţ era de aşteptat, nu mai avea niciun fel de susţinere în partid

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, a declarat că demisia lui Marian Miluţ "era de aşteptat" deoarece acesta nu mai avea niciun fel de susţinere în partid şi a spus că speră ca acest moment să reprezinte o revenire la un PNŢCD unit.

25 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu: Demisia lui Miluţ era de aşteptat, nu mai avea niciun fel de susţinere în partid

Ciuhandu: Demisia lui Miluţ era de aşteptat, nu mai avea niciun fel de susţinere în partid (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu a declarat sâmbătă că speră ca acest moment să reprezinte o revenire la un PNŢCD unit.

"Demisia lui Marian Petre Miluţ era de aşteptat atât timp cât acesta nu mai avea niciun fel de susţinere în partid. Sper ca acest moment să reprezinte o revenire a noastră la un PNŢCD unit şi care, în aceste momente grele prin care trece ţara, ar putea reprezenta o alternativă la ceea ce oferă partidele parlamentare", a afirmat Ciuhandu.

Marian Miluţ a demisionat de la şefia PNŢCD printr-o scrisoare prezentată, sâmbătă, Consiliului Naţional de Conducere, reunit la Piteşti, în care spune că eforturile sale ar fi dat rezultate mai bune dacă nu ar fi fost opoziţia acerbă a celor depăşiţi politic de realitate şi că invidia e duşmanul redresării partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici