CJ Suceava a vrut să facă statuia de gheaţă a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei pârtii

CJ Suceava a vrut să facă statuia de gheaţă a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei pârtii de schi, dar preşedintele Consiliului, Gheorghe Flutur a declrat că ideea este "sinucigaşă", "o mare prostie" şi o "fantezie" pentru care cei responsabili vor fi sancţionaţi, relatează "Gândul".

48 afișări
Imaginea articolului CJ Suceava a vrut să facă statuia de gheaţă a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei pârtii

CJ Suceava a vrut să facă statuia de gheaţă a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei pârtii (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a luat foc când a auzit de ideea directorului Dragoş Juravle de a înălţa o statuie de gheaţă a Elenei Udrea la baza pârtiei de schi din Gura Humorului. În opinia lui Flutur, iniţiativa este «o mare prostie» şi o «idee sinucigaşă». «Nu face nimeni nicio statuie, dezaprob acest mod de gândire. Celui care a spus asta o să-i cer nota explicativă şi va fi sancţionat, dacă are asemenea fantezii. Nu se poate aşa ceva, e sinucigaş»", a afirmat Flutur, citat de Gândul.

Acesta a adăugat, relatează ziarul, că programul de la inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului este pus la punct împreună cu primarul oraşului, Marius Ursaciuc, iar iniţiativele personale ale directorilor săi din Consiliul Judeţean "nu au ce căuta aici".

"Cel considerat responsabil de această idee, directorul CJ Suceava, Dragoş Juravle, s-a apărat, afirmând că iniţiativa nu a fost a lui, ci a artiştilor populari care vor sculpta statuile din gheaţă. "A fost doar o idee venită de la ei, nu am analizat-o în niciun fel. Preşedintele Flutur habar nu a avut, nu am discutat cu el despre asta", a spus Dragoş Juravle, citat de Gândul.

Pârtia de schi de la Gura Humorului va fi inaugurată vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării, Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici