Video Claudiu Crăciun, candidatul Demos la prezidenţiale: Nu am atins pragul. Am strâns doar 13.000 de semnături/ VIDEO

Claudiu Crăciun, candidatul partidului Demos la alegerile prezidenţiale, a afirmat, duminică, la BEC, că nu a reuşit să strângă numărul de semnături necesare validării, însă depune cele 13.000 de semnături adunate în semn de respect pentru efortul acordat de întreaga echipă de campanie.

1626 afișări

„Nu am reuşit să le strângem. Sunt 13.000 de semnături strânse în mpod onest de prietenii şi colegii noştri. A fost un efort extraordinar. Depunem aceste smenături în semn de respect pentru acest efort. O să fim întrebaţi de ce nu am strâns 200.000 de semnături. O întrebare ami bună este de ce un partid nou, curat şi transparent carw încearcă să facă totul bine şi ca la carte este ţinut în afara competiţiei. Toate temele pe care noi le avem pe agendă, sănătate, salarizare, condiţii de muncă, mediu, toate acestea se vor pierde în acest conflict politic fără idei şi fără substanţă. Din păcate România are cel mai restrictiv sistem electoral din UE. E impsobil în calitate de partid nou şi curat să ajungem în cursa electorală şi pe partidele de vot”, a declarat Claudiu Crăciun.

Întrebat dacă va contesta legea la CCR, secretarul general al partidului Demos a răspuns:„Noi am mai făcut o contestaţie la CCR la europarlamentare pentru că şi acolo trebuiau tot 20.000 de semnături. Aşteptăm decizia Curţii. Credem că şi această lege poate fi contestată. Toate legile care impun aceste ăraguri aberante. Nouă nu ni se dă dreptul să venim în faţa publicului şi să prezentăm alternative. Aceste sunt gândite să ne ţină în afara sistemului politic”.

Claudiu Crăciun este secretarul general al Partidului Demos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici