Claudiu Manda, despre Victor Ponta: Minte cum bea apă

Claudiu Manda a reacţionat după ce Victor Ponta a declarat că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost „ţinut în birou” şi nu a fost lăsat să meargă de Manda şi Mihai Tudose la Convenţia Pro România, europarlamentarul spunând că peşedintele Pro România „minte cum bea apă”.

1392 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda, despre Victor Ponta: Minte cum bea apă

Claudiu Manda, despre Victor Ponta: Minte cum bea apă

„S-a discutat cu un consultant de campanie care era în ţară şi care trebuia să plece la un moment dat. Dacă dvs credeţi că noi ne-am întâlnit la ora 10.00 să îl convingem pe dl Ciolacu să nu se ducă la şedinţa dlui Ponta, este absolut fals. Dl Ponta minte cum bea apă. Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta”, a spus Manda, duminică, la Antena 3.

Declaraţia lui Manda a venit îăn contextul în care Victor Ponta a spus, la Convenţia Pro România, că se bucură că Marcel Ciolacu a putut părăsi biroul, sugerând că Mihai Tudose şi Claudiu Manda s-ar fi opus participării sale la eveniment.

„Mă bucur că v-au dat drumul din birou. Bine aţi venit la Pro România! Am să vă dau cuvântul, dar la final. De data asta v-a sărit rândul, dar important este să nu vă sară la Congres”, a spus Ponta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici