Claudiu Manda, întrebat de spitalele regionale promise de PSD: Întrebarea e una răutăcioasă

Senatorul Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare, a fost întrebat într-o emisiune TV de un invitat câte din cele opt spitale regionale au fost construite, el apreciind întrebarea ca fiind ”una răutăcioasă”. În schimb, el a dat drept contraexemplu măririle de pensii şi salarii

4127 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda, întrebat de spitalele regionale promise de PSD: Întrebarea e una răutăcioasă

Claudiu Manda, întrebat de spitalele regionale promise de PSD: Întrebarea e una răutăcioasă

”Tot la spitale mă întrebaţi? Întrebarea este una răutăcioasă, nu am ce să comentez! Suntem într-un mandat de patru ani de zile, nu am promis că le facem pe toate într-o singură zi. Suntem pe drumul cel bun. Avem creştere economică, anul trecul, locul trei în Europa, s-a rezolvat problema creşterii salariilor aşa cum am promis, cu creşterea pensiilor, cu ajutorul în agricultură şi pot să vă mai dau zeci de exemple. La categoria spitale, se vor da şi aici. Am primit 150 de milioane de euro toţi banii şi s-au cheltuit 135 de milioane de euro pe studii, pe cele trei spitale. De aici încolo sunt în continuare în căutare de soluţii”, a răspuns întrebării invitatului Antena 3 Claudiu Manda.

El a mai spus că soluţia pe care ”o caută guvernul şi pe care vrea să o propună” este parteneriatul public-privat pentru cele opt spitale, în primă fază trei dintre ele, respectiv Cluj, Iaşi şi Craiova.

Potrivit programului de guvernare, PSD susţinea construirea a opt spitale regionale, dotate cu echipamente de ultimă generaţie şi a unui spital republican, în Bucureşti, care urma să fie organizat ca centru de urgenţă-excelenţă şi cercetare, pe toate specialităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici