Clotilde Armand anunţă că depune o plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1. „Folosea resursele instituţiei pentru a-şi construi o anexă la vila ei”

  • Clotilde Armand a cerut şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1, conform unei postări pe Facebook.
  • Primarul Sectorului 1 spune că directoarea a folosit resursele instituţiei pentru a-şi construi o vilă.
  • De asemenea, Clotilde Armand anunţă că va face o plângere penală a numele directoarei.
8460 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand anunţă că depune o plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1. „Folosea resursele instituţiei pentru a-şi construi o anexă la vila ei”

Clotilde Armand anunţă că depune o plângere penală pe numele directoarei ADP Sector 1. „Folosea resursele instituţiei pentru a-şi construi o anexă la vila ei”

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut şi primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu şi delapidare. Să fie foarte clar pentru toţi angajaţii: toleranţă zero la corupţie în Primăria Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand.

Armand spune că în operaţiune era implicat şi fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei şi strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum iniţiat de PSD de demitere a primarului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici