Clotilde Armand atacă PNL şi PSD în problema gunoaielor din Sectorul 1

  • Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat după ce consilierii locali liberali şi social democraţi au refuzat să participe la şedinţa Consiliului Local în care se discuta despre rezilierea contractului cu Romprest.
  • PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou, spune Armand.
724 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand atacă PNL şi PSD în problema gunoaielor din Sectorul 1

Reprezentanţii PNL şi PSD au refuzat să participe la şedinţa de vineri a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se afla un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1, a anunţat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe consilierii locali PNL şi PSD că nu vor rezilierea contractului cu Romprest deoarece la mijloc ar fi sume mari de bani.

Serviciul public de salubrizare este întrerupt deşi legea salubrizării şi regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi şi Compania Romprest continuă să ia ostatici cetăţenii de bună credinţă care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL şi PSD s-au înfrăţit din nou şi nu vor rezilierea contractului în Justiţie. Nu asta aţi cerut, stimaţi consilieri? De ce nu aţi votat? Ştiu. Sunt prea mulţi bani de pierdut... Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanţelor (condus de însuşi dl. Florin Cîţu) care ne demonstrează cu subiect şi predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL şi PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă”, declară primarul.

Tot vineri, reprezentanţii PNL, organizaţia din Sectorul 1 al Capitalei, au semnat o scrisoare adresată cetăţenilor prin care suţin că proiectul lui Clotilde Armand privind rezilierea contractului de salubrizare este complet iresponsabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici