Clotilde Armand, despre desfiinţarea Centrul Cultural: Bani publici spălaţi în numele culturii. FOTO: Contract de „publicitate mascată”

  • Clotilde Armand a explicat, luni, de ce a desfiinţat Centrul Cultural şi l-a adus în aparatul de specialitate al primarului.
  • Primarul Sectorului 1 spune că se „aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă”.
  • Clotilde Armand a publicat şi o imagine cu câteva cifre de la un contract de „publicitate mascată”.
1213 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, despre desfiinţarea Centrul Cultural: Bani publici spălaţi în numele culturii. FOTO: Contract de „publicitate mascată”

Clotilde Armand a explicat, pe Facebook, care este motivul desfiinţării Centrul Cultural al Sectorului 1, dar şi de ce l-a adus în aparatul de specialitate.

„Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulţi bani publici. În numele <culturii'>. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Aşa şi-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii”, scrie Armand pe Facebook.

Primarul a publicat şi o imagine cu câteva cifre de la un singur contract de „publicitate mascată”.

Clotilde Armand avertizează că va publica curând toate contractele realizate între acest centru şi toate publicaţiile/televiziunile.

„Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”, mai spune Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici