Clotilde Armand, după sesizarea instanţei: Le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili

„Le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili”, a reacţionat Clotilde Armand, după ce prefectul Toni Greblă a sesizat instanţa de judecată pentru a solicita anularea deciziilor prin care primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi prin care şi-a majorat indemnizaţia.

519 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, după sesizarea instanţei: Le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili

Clotilde Armand, după sesizarea instanţei: Le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili

„A ieşit prefectul PSD să-şi conteste propriul act ca să-l apere pe primarul Diamantelor - cel care a făcut sesizarea împotriva mea la ANI. Unde aţi mai pomenit aşa ceva?! Bun. Hai să prezentăm nişte fapte, să le demonstrăm cu legea în mână că sunt penibili. Public aici un document pentru a spulbera toate acuzaţiile nefondate pe care le-aţi auzit în ultimele zile despre mine făcute de diverşi actori politici”, scrie pe Facebook Clotilde Armande.

Ea a publicat Dispoziţia 715/18 februarie 2022 prin care preia direct coordonarea proiectului de prevenire a corupţiei în Primăria Sectorului 1, avizată pentru legalitate, pe 8 martie 2022, de fostul prefect al Capitalei.

„Cu alte cuvinte, reprezentantul în teritoriu al Guvernului PSD-PNL nu a găsit nimic în neregulă ca eu, primarul Sectorului 1, să conduc un proiect din fonduri europene şi nu a contestat dispoziţia în instanţă. <La data examinării legalităţii, nu au fost reţinute elemente care să conducă (...) la atacarea acestora la instanţa de contencios-administrativ>, se arată în răspunsul Instituţiei Prefectului. Acesta este doar unul dintre documentele oficiale pe care le deţin şi cu ajutorul cărora voi demonstra că toată această hărţuire este un scenariu prost scris de către cei care vor ca banii Sectorului 1 să revină la firmele de partid. Este o dovadă clară că PNL şi PSD au intrat în campania electorală cu ajutorul presei aservite şi a instituţiilor publice pe care le controleză. Totul cu un singur scop: remufarea la resursele financiare ale bugetului local. Dragi liberali şi social-democraţi, vă anunţ că nu voi ceda acestor presiuni şi voi continua reforma pe care am început-o pentru a scoate corupţia din administraţia locală a Sectorului 1”, încheie edilul Sectorului 1.

Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a sesizat instanţa de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziţii prin care Primarul Sectorului 1 s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi prin care şi-a majorat indemnizaţia lunară cu până la 30%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici