Clotilde Armand intervine în criza dintre PNL şi USR PLUS: Un premier care se supără, un liberal care ne trimite acasă când vrem reforme

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face un apel la liberali să lase deoparte „jocurile politicianiste” şi să guverneze alături de USR PLUS.

853 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand intervine în criza dintre PNL şi USR PLUS: Un premier care se supără, un liberal care ne trimite acasă când vrem reforme

Clotilde Armand: Un premier care se supără, un liberal care ne trimite acasă când vrem reforme

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că în ultima perioadă mai mulţi liberali „s-au dezlănţuit” împotriva ei şi a colegilor ei din USR PLUS.

„Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în faţă, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administraţie şi altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles”, a scris luni Clotilde Armand pe Facebook.

Ea le cere liberalilor să lase la o parte orgoliile şi se se apuce de treabă.

„Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în faţa românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Ştiu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri şi combinaţii, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetăţeni noi ne dorim o ţară mai prosperă. Haideţi să o reconstruim împreună, stimaţi colegi de coaliţie. Hai să lăsăm la o parte orgoliile şi să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum”, a mai scris primarul Sectorului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici