Coaliţia are priorităţi diferite. Ionuţ Moşteanu, USR PLUS: programul de investiţii Anghel Saligny nu este o urgenţă

Reprezentantul USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat că programul de investiţii Anghel Saligny nu este o urgenţă. Moşteanu a mai spus că urgenţe reprezintă desfiinţarea SIIJ şi pensiile speciale.

619 afișări
Imaginea articolului Coaliţia are priorităţi diferite. Ionuţ Moşteanu, USR PLUS: programul de investiţii Anghel Saligny nu este o urgenţă

Coaliţia are priorităţi diferite. Ionuţ Moşteanu, USR PLUS: programul de investiţii Anghel Saligny nu este o urgenţă

Declaraţiile au fost făcute la RFI, iar Ionuţ Moşteanu a spus că prioritizarea subiectelor în coaliţie este făcută într-un mod straniu oferind exemple de la Ministerul Muncii şi din justiţie.

„Nu aş spune că e un blocaj, este doar o prioritizare stranie de multe ori şi mă refer acum la acest program nou de investiţii, care a apărut ca o mare urgenţă pentru coaliţie, deşi eu nu văd altă urgenţă decât bineînţeles Congresul PNL. Ştiu că s-a promis acest program şi înţeleg că trebuie demarat pe repede înainte. Or nu este o urgenţă în nici un caz acest program. Sunt lucruri simple, care s-ar rezolva cu un vot în Parlament, cum este desfiinţarea SIIJ, care iată, suntem deja aproape în septembrie şi aşteptăm să vedem voinţă comună pentru realizarea programului de guvernare şi pentru a prioritiza cumva corect ce ne-am propus acolo în programul de guvernare. Vorbim şi de pensiile speciale, unde văd că grupul de lucru condus de ministrul Muncii nu prea face paşi”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

Deputatul USR PLUS a mai spus că nu va accepta o negociere SIIJ contra PNDL3

„E util să reducem decalajele între anumite zone ale ţării şi e corect ca în secolul 21 fiecare român să aibă acces la apă curentă, la canalizare şi la un drum decent către casă. Însă ce vrem noi să nu se întâmple, vrem să nu repetăm greşelile trecutului, pentru că am văzut două programe de investiţii, PNDL 1 şi PNLD 2, care nu au produs efecte reale în viaţa oamenilor, au fost foarte mulţi bani aruncaţi pe fereastră, bani care au ajuns în buzunarele baronilor sau ale firmelor de casă ale partidelor (...). Nu este ca şi cum dacă ne zic partenerii ”OK, votăm desfiinţarea SIIJ”, noi închidem ochii la acest program de investiţii, nu, nu o să facem asta niciodată”, a precizat Moşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici