Codrin Ştefănescu a fost citat la DIICOT Caraş-Severin. Reacţia fostului secretar general al PSD

Codrin Ştefănescu a fost citat, vineri, de procurorii DIICOT Caraş-Severin. Fostul secretar general al PSD a spus, joi pentru MEDIAFAX, că nu ştie de ce a fost chemat, mai ales pentru că a fost de două ori în viaţă la Caraş-Severin.

3369 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu a fost citat la DIICOT Caraş-Severin. Reacţia fostului secretar general al PSD

Codrin Ştefănescu a fost citat la DIICOT Caraş-Severin. Reacţia fostului secretar general al PSD

„Eu personal am fost în Caraş de două ori, doar ca secretar general al PSD. O dată după plecarea lui Ion Mocioalcă la Pro România, când am venit în ianuarie anul trecut, în 2019. Am stat o zi şi am constituit o echipă interimară de conducere. A doua oară am fost în martie-aprilie, împreună cu Liviu Dragnea şi mai mulţi colegi din conducerea partidului şi miniştri, când au avut loc alegerile interne în PSD Caraş-Severin.Deci eu nu am treabă cu Caraşul. Nu ştiu de ce mă cheamă”, a afirmat, joi, Codrin Ştefănescu, pentru MEDIAFAX.

Social-democratul a adăugat că i-a fost trimisă o citaţie de la DIICOT Caraş-Severin, într-o anchetă locală, şi va merge la audierea care va avea loc, vineri, în jurul orei 12.00.

El a mai spus că ar mai fi chemaţi şi alţi colegi, deputaţi, senatori şi primari de la PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici