Codrin Ştefănescu: A trecut un an de la mitingul PSD împotriva abuzurilor. Să nu uităm

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, transmite colegilor din partid să nu uite promisiunile făcute alegătorilor, în contextul împlinirii unui an de la mitingul PSD organizat împotriva abuzurilor.

1121 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: A trecut un an de la mitingul PSD împotriva abuzurilor. Să nu uităm

Codrin Ştefănescu: A trecut un an de la mitingul PSD împotriva abuzurilor. Să nu uităm

"A trecut fix un an de la marele miting PSD impotriva abuzurilor noii securitati ! Sper ca niciunul dintre colegii mei sa nu uite acest eveniment! Si nici promisiunile pe care le-am facut milioanelor de romani care ne-au votat!", a scris Codrin Şefănescu, pe Facebook.

Cu o zi înainte, fostul secretar general al PSD şi comunicator al partidului în timpul lui Liviu Dragnea, le cerea colegilor să nu uite "camarazii căzuţi în luptă de-a lungul timpului".

Codrin Ştefănescu a fost unul dintre cei mai importanţi comunicatori ai partidului în timpul conducerii lui Liviu Dragnea.

Imediat după condamanarea lui Dragnea, Codrin Ştefănescu a fost înlocuit din funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.

Taguri:
psd,
miting,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici