Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

  • Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, iar hotărârile judecătoreşti definitive nu se aplică în cazul său, acuză fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.
  • Codrin Ştefănescu: „E un bărbat puternic, care şi-a impus să reziste la toate mizeriile şi abuzurile la care este supus”.
2300 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

„Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucătoresti, definitive şi irevocabile, nu se aplică în cazul său! Se mimează că ar avea drepturile unui om obişnuit, dar nu este aşa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care şi-a impus să reziste la toate mizeriile şi abuzurile la care este supus! Ştie că încă le este frică de el şi de cei mulţi care îl susţin”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

Fostul secretar general al PSD apreciază că „sunt foarte mulţi cei ce-l susţin şi îl asteaptă (pe Liviu Dragnea - n.r.) să se întoarcā acasā”.

„Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat şi abandonat, ca sā le fie bine! Şi nu le este nici lor! Ca sā ştiţi care este situaţia realā”, conchide Ştefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici