Codrin Ştefănescu: „Dragnea a fost convocat mâine la DNA. Teama de el transpiră prin toţi porii lor”

Liviu Dragnea a fost convocat mâine la DNA, a anunţat Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii fostului lider PSD, într-o postare pe Facebook.

1439 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: „Dragnea a fost convocat mâine la DNA. Teama de el transpiră prin toţi porii lor”

Codrin Ştefănescu: „Dragnea a fost convocat mâine la DNA. Teama de el transpiră prin toţi porii lor”

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde! V-am anunţat ca să ştiţi cu toţii ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.
 
Dragnea mai are două dosare penale în derulare, dosarul vizitei în SUA din 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), şi dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA). 
 
Fostul pesedist a ieşit din închisoare la jumătatea lunii iulie, după ce Tribunalul Giurgiu i-a admis cererea de liberare condiţionată. Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecţia Copilului Teleorman.
 
Potrivit „Gândul”, Dragnea a fost citat în vederea comunicării unei copii a ordonanţei de menţinere a sechestrului, chestiune care este mai mult mediatică, pentru cp aceasta copie putea fi înmanată şi avocaţilor acestuia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici