Codrin Ştefănescu: E Ziua Justiţiei. Aia cu protocoale secrete şi plicuri galbene

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, are o postare critică pe Facebook cu privire la sistemul judiciar, spunând că de Ziua Justiţiei se sărbătoreşte o justiţie în care sunt şantajaţi judecătorii, sunt protocoale secrete şi completuri ilegale.

1148 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: E Ziua Justiţiei. Aia cu protocoale secrete şi plicuri galbene

Codrin Ştefănescu: E Ziua Justiţiei. Aia cu protocoale secrete şi plicuri galbene

"Azi sarbatorim Ziua Justitiei ! Cum adica, care Justitie ? Aia cu protocoalele secrete si ilegale. Aia cu decizii in plicuri galbene. Aia de care vorbea Base cu Maior la miez de noapte la Palat. Aia de isi santaja judecatorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale si neconstitutionale. Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni si familiile lor absolut ptr nimic. La gramada : Medici, profesori, jurnalisti, oameni de afaceri, alesi locali, etc. Aia a lui Onea si Portocala de la Ploiesti. Asta sarbatorim noi azi ! Si n-avem voie sa zicem nimic de rau ca asa-i ordinul de sus. Traiasca pacea pe pamant !", scrie Codrin Ştefpnescu, pe Facebook.

Codrin Ştefănescu face referire la protocoalele încheiate de SRI cu structuri din sistemul judiciar, dar şi la completurile care au fost declarate neconstituţionale de CCR.

Codrin Ştefănescu este cel care a afirmat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost o decizie politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici