Video Codrin Ştefănescu, huiduit la ieşirea din secţia de votare/ Secretarul general al PSD: „Am votat pentru o Românie normală, aşa cum mi-am dorit-o acum 30 de ani” | VIDEO

Secretarul general PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, duminică, că a votat pentru o Românie normală, precizând că speră ca românii să dea un semnal clar că sunt alături de oameni şi de români care vor binele României, nu de "români care să închine ţara străinilor".

16440 afișări

"Am votat pentru o Românie normală, aşa cum mi-am dorit-o acum 30 de ani, când am fost pe baricade la Revoluţie, în 1989. Am votat pentru oameni care cred în Dumnezeu, cu frică de Dumnezeu, pentru oameni normali, gospodari, pentru oameni care constuiesc, nu pentru oameni care dărâmă şi sper ca votul meu să conteze şi sper ca votul tuturor românilor să conteze. Sper ca astăzi România să dea un semnal foarte clar că sunt alături de oameni şi de români care vor binele României, nu români care să închine ţara străinilor. Nu am ridicat buletinul pentru referendum, un referendum la care nici măcar cel care l-a creat nu ştia întrebările, am spus de la început lucrul ăsta. Am votat cu oameni sănătoşi, patrioţi, care luptă pentru ţara lor", a declarat Codrin Ştefănescu, la ieşirea de la vot.

La plecare, Codrin Ştefănescu a fost huiduit de câţiva oameni care i-au reproşat că minte de 30 de ani, acesta răspunzându-le să meargă la vot.

Secretarul general PSD a votat la Secţia nr. 150 din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici