Codrin Ştefănescu, reacţie vehementă la propunea lui Ciolacu privind un guvern de uniune naţională: Să te uneşti cu cine? Fereascā sfântu’

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu s-a arătat surprins, vineri seara, de propunerea liderului interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, de formare a unui guvern de uniune naţională. ”Să te uneşti cu cine? Fereascā sfântu’”, a adăugat el.

2122 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, reacţie vehementă la propunea lui Ciolacu privind un guvern de uniune naţională: Să te uneşti cu cine? Fereascā sfântu’

Codrin Ştefănescu, reacţie vehementă la propunea lui Ciolacu privind un guvern de uniune naţională: Să te uneşti cu cine? Fereascā sfântu’

”Habar n-am de ce vrea Ciolacu guvern de uniune nationala. Cā mā tot intrebati asta si n-am un rāspuns. Sā te unesti cu cine? Cu Turcan? Cu Orban? Cu Tomac? Cu fostii aliati din ALDE care ne-au trântit guvernul? Si ne-au trādat fārā milā? Cu “prietenii” care ne-au pārāsit când ne era mai greu? Cu cei care de trei luni distrug tot ce am construit noi in trei ani? Fereascā sfântu’ de asa ceva”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune naţională până în luna noiembrie, ”când sunt alegeri la termen”.

”Este o moţiune serioasă şi chiar dorim să treacă. Nu avem un scop politic, nu avem un program politic. Dorim să stopăm un lucru care nu se face niciunde într-o ţară dezvoltată. Nu ai dreptul să schimbi regulile în timpul jocului. (...) După moţiune, dacă va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru. Este varianta unui guvern de uniune naţională până în noiembrie, când sunt alegeri la termen”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a catalogat intenţia liberalilor de a provoca organizarea alegerilor parlamentare anticipate drept ”un moft”.

Ciolacu a mai spus că în prezent, matematic, nu există o majoritate pentru aprobarea moţiunii de cenzură.

De asemenea, liderul interimar al social-democraţilor a anunţat că, dacă moţiunea de cenzură nu va trece în Parlament, va ataca la CCR proiectul de lege pentru alegerea primarilor în două tururi.

Guvernul a decis să îşi asume răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar în replică Marcel Ciolacu a declarat că social-democraţii vor depune moţiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici