Codrin Ştefănescu s-a reînscris în PSD şi a fost numit secretar al Consiliului Naţional

Fostul deputat Codrin Ştefănescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a reînscris, miercuri, în PSD, el fiind numit ca secretar al Consiliului Naţional.

667 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu s-a reînscris în PSD şi a fost numit secretar al Consiliului Naţional

Codrin Ştefănescu s-a reînscris în PSD şi a fost numit secretar al Consiliului Naţional (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ştefănescu a revenit în PSD, după ce demisionase din partid, în 2008, activând între timp în PC şi PRM.

"Am decis să revin acasă în politică. Le mulţumesc domnilor Victor Ponta, Adrian Năstase şi Ion Iliescu pentru această şansă şi promit să fiu la fel de vocal împotriva puterii PDL", a afirmat el.

Înainte de 2008, Ştefănescu a fost secretar executiv al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici