Codrin Ştefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat, luni, în exclusivitate la Punctul de întâlnire, că cinci parlamentari PNL sunt gata să treacă la ALDE, respectiv PSD, în contextul moţiunii anunţate de Opoziţie pentru această toamnă.

474 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL

Codrin Ştefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL

"De fiecare dată când PNL iese public şi spuneţi că faceţi câte o moţiune se întâmplă un fenomen foarte ciudat - dar voi nu v-aţi prins: vă pleacă între 7 şi 11 parlamentari. Acum iarăşi este coadă. Data trecută tot la Radu Tudor am anunţat în exclusivitate, aţi râs că bat câmpii - în două săptămâni au început să plece. Sunt liberali adevăraţi care se simt pur şi simplu oribil de invazia asta pedelisto-securistă de la voi şi de modul în care este condus partidul şi, cu siguranţă, în această sesiune câţiva dintre ei, patru, dacă nu cumva cinci, se vor înscrie în ALDE, iar doi, oameni de bună calitate, care au fost colegi cu noi în vechiul USL, s-ar putea să-i primim chiar noi ", a spus Codrin Ştefănescu la Antena 3, în dialog cu deputatul PNL Dan Vîlceanu. (jurnalul.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici