Colegiul Director al PDL a numit lideri de organizaţii la Argeş,Timiş, Buzău şi Brăila

Reprezentanţii PDL au stabilit, sâmbătă, în şedinţa Colegiului Director, numirea unor noi lideri de organizaţii, pe locuri rămase vacante, la Argeş, Timiş, Buzău şi Brăila.

165 afișări
Imaginea articolului Colegiul Director al PDL a numit lideri de organizaţii la Argeş,Timiş, Buzău şi Brăila

Colegiul Director al PDL a numit lideri de organizaţii la Argeş,Timiş, Buzău şi Brăila (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

La Argeş, unde Cătălin Teodorescu s-a suspendat din fruntea organizaţiei, va fi preşedinte interimar Dan Bica.

Organizaţia PDL Timiş va fi condusă de Dan Popa. Fostul preşedinte al PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a demisionat din funcţie, în 21 noiembrie, spunând că e momentul să se retragă şi că va rămâne simplu membru al partidului, după ce, timp de 19 ani, şi-a făcut "datoria faţă de judeţ şi de partid", fără a face precizări concrete legate de motivele demisiei sale.

La Buzău, conducerea organizaţiei PDL a fost preluată de Cezar Preda.

La Brăila a fost revalidat în funcţia de lider al organizaţiei Alexandru Nazare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici