Colegiul Director al PDL se reuneşte duminică la Vila Lac 1

Colegiul Director al PDL urmează să se reunească, duminică, la Vila Lac 1, întâlnirea fiind convocată pentru ora 17.00, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

497 afișări
Imaginea articolului Colegiul Director al PDL se reuneşte duminică la Vila Lac 1

Colegiul Director al PDL se reuneşte duminică la Vila Lac 1 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, este posibil ca la această întâlnire să se discute despre proiectul bugetului de stat pe anul 2012 şi despre priorităţi legislative.

Colegiul Director al PDL este format din membrii BPN şi liderii filialelor judeţene.

Premierul Emil Boc le-a spus, luni, deputaţilor PDL, că reorganizarea administrativă trebuie discutată la pachet cu revizuirea Constituţiei, acestea fiind lăsate în plan secund, iar priorităţile sunt adoptarea bugetului pe 2012 şi comasarea alegerilor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Emil Boc le-a prezentat deputaţilor la acea întâlnire priorităţile legislative ale formaţiunii. Boc a spus că proiectul de buget şi comasarea alegerilor, în contextul modificării legii electorale, sunt prioritare.

Sursele menţionate au arătat că în privinţa legii electorale a rămas în discuţie cu partenerii de coaliţie câţi parlamentari vor fi aleşi în urma redistribuirii, pe liste.

Sursele citate au arătat că al doilea pachet menţionat de Boc include reorganizarea teritorială şi revizuirea Constituţiei, premierul neindicând termene de adoptare şi precizând că acestea trebuie abordate după ce vor fi finalizate bugetul, comasarea alegerilor şi legea electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici