COMENTARIU Lelia Munteanu. Pesedimea parlamentară - atârnătoarea Puterii

1081 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Pesedimea parlamentară - atârnătoarea Puterii

COMENTARIU Lelia Munteanu. Pesedimea parlamentară - atârnătoarea Puterii

Aţi privit vreodată în ochii unui parlamentar PSD? Mai bine că nu. Cădeaţi în gol.
 
Încă de când au instalat guvernele Orban, socialiştii mimează Opoziţia. Mai nou se şi scălămbăie cu pancarte prin Casa Poporului, depun mii de amendamente la Buget, trag de microfoanele plenului să se afle în treabă.
 
Liderilor PSD li s-a ordonat s-o lase baltă cu Opoziţia şi s-au executat ca nişte vajnici deţinători de doctorate postliceale în intelligence. Întreaga pesedime cu funcţii i-a urmat fără să crâcnească (era să scriu „gândească").
 
Au căpătat cu toţii vechime şi experienţă în înalta dregătorie de atârnători ai Puterii.
 
O Putere care îşi zice de dreapta, se dă europeană, finuţă şi hrănită cu arii din opere, dar care latră trapanele de te asurzeşte.
 
Era să uit: după ce-şi încheie weekendul, preşedintele Iohannis e aşteptat la Oneşti să felicite forţele de intervenţie pentru reuşita operaţiunii. În fond, n-au fost omorâţi decât doi ostateci din doi şi asta abia după vreo cinci ore.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici