COMENTARIU Lelia Munteanu. PNL - expresia cea mai înaltă a României educate

1403 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. PNL - expresia cea mai înaltă a României educate

COMENTARIU Lelia Munteanu. PNL - expresia cea mai înaltă a României educate

Reforma Învăţământului? Primul care nu şi-a făcut lecţiile e preşedintele Iohannis.
 
Anunţat în 2016 în acordurile Imnului, proiectul România Educată era în septembrie 2018 „pe ultima sută de metri", cel puţin aşa ne-a încredinţat arhitectul său de la Cotroceni. Am trecut de mijlocul lui 2021 şi primim câteva firimituri de idei expirate încă din  secolul trecut şi nici o viziune.
 
Mă uit la alegerile din PNL şi văd expresia cea mai înaltă a României educate.
 
Restul sunt poncifuri, iar Klaus Magnus e un prinţ al poncifurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici