COMENTARIU Lelia Munteanu: Scuipat propagandistic

„Ce blestem o fi pe poporul ăsta...?”

2438 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Scuipat propagandistic

COMENTARIU Lelia Munteanu: Scuipat propagandistic

Ce blestem o fi pe poporul ăsta (vorba lui Băsescu) să se extazieze când - după cinci ani, şi doar ca să mai obţină cinci - îşi aude Preşedintele vorbindu-i prin mijlocirea presei strânse în pripă?

Ce blestem o fi pe poporul ăsta să accepte fără crâcnire umilinţa? Klaus Iohannis le-a refuzat unora dreptul de a se mai numi români, degradându-i la rangul de pesedişti, doar pentru că li s-a urcat democraţia la cap şi au pus ştampila unde n-a trebuit.

Ce blestem o fi pe poporul ăsta de a ajuns până la urmă să aleagă între mărginire şi mediocritate? Să aibă de ales între o femeie care confundă propăşirea cu pripăşirea, şi un bărbat care crede că a nimerit la Cotroceni cu misiunea de a se simţi confortabil.

Ce blestem pe poporul ăsta să nu primească un crez, o viziune de ţară, ci exclusiv scuipat propagandistic!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici