COMENTARIU Sorin Avram | Curat murdar, coană Clotilde!

Clotilde Armand, cea care doar a scris texte împotriva adversarilor politici, pe Facebook, nu mai încape de Emil Constantinescu, cel care a scris istorie pentru România.

12127 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Curat murdar, coană Clotilde!

COMENTARIU Sorin Avram | Curat murdar, coană Clotilde!

Într-una din plimbările sale, Clotilde Armand a descoperit că într-o clădire situată în aproprierea Arcului de Triumf funcţionează Institutul de Studii Avansate a Culturii şi Civilizaţiei Levantului. Institutul este condus de Emil Constantinescu, care, a aflat şi primarul Sectorului 1, a fost preşedintele României în mandatul 1996 - 2000.

Ce face acest institut întreabă doamna Armand şi tot dumneaei răspunde: ”Ce face această instituţie?! Nimeni nu ştie. Se ştie doar că instituţia plăteşte salarii anuale de peste 500 de mii de euro. Pentru ce?!”. Deci, dacă doamna Armand nu ştie ceva, înseamnă că nimeni nu ştie, să fie clar.

Clotilde Armand nu ştie ce face institutul condus de Emil Constantinescu, în schimb ştie ce se poate face domnia sa cu clădirea în care funcţionează institutul: ”Propun să preluăm noi clădirea în care funcţionează în prezent Institutul Levantului şi să o transformăm într-o şcoală. De exemplu: aici poate funcţiona Şcoala Pia Brătianu Nr. 2 (pentru cine nu ştie, la şcoala Pia Brătianu elevii învaţă în trei schimburi). Trebuie să investim în viitorul copiilor noştri şi să lăsăm la o parte sinecurile din trecut”.

Totuşi, Emil Constantinescu, cu stângăciile şi cu greşelile sale, a fost preşedintele României, o ţară care avea nevoie acută de schimbare la vârf în 1996, dacă dorea să poată visa la UE şi la intrarea în NATO. Or, să vii tu, autoare de texte de propagandă pe Facebook, şi să ai o atitudine dispreţuitoare faţă de autorul unor pagini din istoria recentă a României e cam mult.

În numele grijii faţă de şcoală, Clotilde Armand loveşte într-unul dintre cei care au avut o contribuţie importantă la parcursul democratic al ţării noastre.

Probabil că nu este departe ziua în care Clotilde Armand îi va cere colegului de partid care conduce Primăria Generală, Nicuşor Dan, să dărâme statuile lui Mihai Viteazul, C. A. Rosseti, Mihail Kogălniceanu, I. L. Caragiale şi George Enescu. Dar nu, nu pentru că ar avea ceva cu istoria românilor, Doamne fereşte, ci fiindcă trebuie ca România să aibă o capitală verde. Statuile trebuie date jos pentru a face loc unor fire de iarbă şi de flori, şi unor puieţi de platani. Pentru că bucureştenii trebuie să respire un aer curat. Curat murdar, coană Clotilde!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici