COMENTARIU Sorin Avram | Dacă preşedintele Iohannis ar fi respectat Constituţia

Klaus Iohannis ar fi trebuit să meargă la Suceava la debutul crizei sanitare, atunci când oraşul a fost băgat în carantină, iar militarii patrulau pe străzi şi nu trebuia să se grăbească să retragă diploma de onoare pe care tot el o acordase Spitalului Judeţean.

4303 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Dacă preşedintele Iohannis ar fi respectat Constituţia

COMENTARIU Sorin Avram | Dacă preşedintele Iohannis ar fi respectat Constituţia

Klaus Iohannis ar fi trebuit să viziteze spitalele care începeau să cedeze din cauza numărului mare de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, şi nu să stea ca un paşă la Cotroceni şi să organizeze conferinţe de presă în care să înveţe poporul cu televizorul cum să se spele pe mâini.

Klaus Iohannis ar fi trebuit să se înfiinţeze la Spitalul Judeţean Neamţ imediat după incendiul din Secţia ATI, şi nu să apere într-un mod penibil conducerea de partid şi se stat a Ţării şi să dea vina pe greaua moştenire.

Klaus Iohannis ar fi trebuit să-i asculte pe specialişti înainte de a lua anumite măsuri impuse de criza sanitară, şi nu să mimeze consultarea cu aceştia, după care să iasă la tv pentru a învăţa poporul cu televizorul cum să poarte masca.

Klaus Iohannis ar fi trebuit să explice în amănunt de ce şcolile din întreaga ţară se închid, indiferent de rata de infectare din localitate, de ce pieţele închise îşi încetează activitatea, dar marile lanţuri de magazine nu, şi de ce enoriaşii sunt fugăriţi prin jurul bisericilor de poliţişti înarmaţi cu procese verbale.

Dar cel mai important, Klaus Iohannis ar fi trebuit să respecte Constituţia, şi nu să o calce în picioare ca pe preşurile de la casele sale din Sibiu. Călcarea în picioare a Constituţiei a fost livrată la pachet cu atacarea furibundă a Curţii Constituţionale.

Dacă Klaus Iohannis ar fi respectat Constituţia, şi nu ar fi batjocorit-o fără pic de remuşcare, atunci nu s-ar fi băgat în campania electorală a PNL până în gât, şi astfel nu ar fi compromis şansele liberalilor de a câştiga alegerile.

Liberalii, în slugărnicia lor, s-au prefăcut că nu văd cum Constituţia este terfelită de chiar cel ales să o apere, sperând, în naivitatea lor, că propaganda deşănţată făcută de Klaus Iohannis îi va ajuta, şi nicidecum nu-i va îngropa.

Dacă domnul Iohannis nu s-ar fi amestecat cu brutalitate în treburile Guvernului şi ar fi respectat Constituţia, atunci alta ar fi fost soarta alegerilor, în sensul că scorul PNL ar fi fost mult mai bun. Însă de unde atâta respect la cel care se crede de origine cosmică şi pentru care românii formează o populaţie înapoiată, care nu ştie să se spele pe mâini şi cu cine să voteze şi de aceea e nevoie să i se repete în fiecare zi ce trebuie să facă. Şi tot degeaba, după cum o arată rezultatul votului din 6 decembrie.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici