COMENTARIU Sorin Avram | Dat afară din Guvern, Vlad Voiculescu tot s-a ales cu ceva

Pentru liderul deputaţilor USR-PLUS, Ionuţ Moşteanu, revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu reprezintă ”un act de agresiune a premierului în coaliţie”. Totuşi, mai importantă decât această agresiune o reprezintă agresiunea sistemului de sănătate asupra bolnavilor şi spitalelor, nu?

4213 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Dat afară din Guvern, Vlad Voiculescu tot s-a ales cu ceva

COMENTARIU Sorin Avram | Dat afară din Guvern, Vlad Voiculescu tot s-a ales cu ceva

E mai important că un ministru îşi pierde postul sau faptul că spitalele nu sunt pregătite să facă faţă numărului mare de bolnavi COVID şi că acestea nu le pot oferi servicii bolnavilor cronici, iar din această cauză mor oameni ori starea lor de sănătate se agravează? Apoi, la fel de gravă poate fi considerată şi agresarea bunului simţ prin neasumarea răspunderii de către domnul Voiculescu în cazul atâtor nenorociri care s-au abătut asupra spitalelor şi pacienţilor. Ca ministru al Sănătăţii nu poţi să dai vina la nesfârşit doar pe vechea moştenire, pe o priză defectă ori pe asistenta Mariana, verişoara acarului Păun.

Pentru USR-PLUS, revocarea din funcţie a domnului Voiculescu ar trebui să reprezinte o uşurare, fiindcă la prestaţia pe care a avut-o în scurta perioadă în care i s-a încredinţat conducerea sistemului de sănătate acesta a făcut o sumedenie de gafe ori nu a făcut ceea ce se angajase să facă, iar asta a dăunat grav imaginii alianţei politice.

Eliminarea din Guvern a lui Vlad Voiculescu ar trebui să reprezintă o mică bucurie şi pentru acesta. Domnul Voiculescu nu a fost capabil să prezinte diploma sa de licenţă, una adevărată, nu aceea fluturată pe Facebook, dar acum va putea să arate dovada că a absolvit cursurile intensive de ministru al Sănătăţii. Cu notă mică, e drept. Decretul de demitere va reprezenta această dovadă, iar Vlad Voiculescu va avea ce să pună în rama de pe perete unde ar fi trebuit să fie diploma sa de licenţă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici